Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home Instant apa calda Aparat instant de apa - bosch 18 l (gaz natural)
Poza Aparat instant de apa - bosch 18 l (gaz natural)

Aparat instant de apa - bosch 18 l (gaz natural)

Cod produs:   bosch064 NG 18L
Comanda Indisponibila
Pret:   100lei cu TVA
Contact: 0727 766592 |0761729500 | 021.367.33.09   Email: nidax1998@yahoo.com
Descriere Aparat instant de apa - bosch 18 l (gaz natural)

Aparat instant de apa pe gaz bosch.Debit apa calda de 18 litri pe minut.

Disponibil pe gaz natural si GPL ( butelie ).

Productie: GERMANIA.

bosch, marca de prestigiu a concernului german Robert Bosch in domeniul termotehnicii, a lansat pe piata romaneasca de profil noile modele de incalzitoare MiniMaxx, functionand cu combustibil gazos. Acestea raspund exigentelor legate de confortul de apa calda, incadrarea in spatiul avut la dispozitie pentru montaj si designul functional.MiniMAXX ilustreaza un concept novator pentru incalzitoare: putere maxima utilizand un spatiu pentru montare minim.

Puterea incalzitoarelor miniMAXX este reglata automat pe o plaja larga de valori, ceea ce inseamna ca debitul de gaz necesar este automat adaptat debitului de apa si temperaturii solicitate de consumator, astfel incat se poate obtine un confort maxim in timpul folosirii apei calde de consum.

Pentru alegerea corespunzatoare a modelului de incalzitor este importanta cunoasterea propriile necesitati si exigente in ceea ce priveste cantitatea necesara de apa calda de consum care sa satisfaca cerintele si sa asigure un confort deplin.

Astfel, trebuie luat in considerare numarul de puncte de consum simultan (robinete). Cu cat puterea incalzitorului este mai mare, cu atat mai mare va fi debitul de apa calda pe minut furnizat de aparat.

 
Alte produse din categorie