Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home Instant apa calda instant apa CALORE 11L TIRAJ NATURAL GN -GPL
Poza  instant apa CALORE 11L TIRAJ NATURAL Gaz natural |

instant apa CALORE 11L TIRAJ NATURAL GN -GPL

Cod produs:   instant apa calore
Pret:   52000lei cu TVA
Contact: 0727 766592 |0761729500 | 021.367.33.09   Email: nidax1998@yahoo.com
Descriere instant apa CALORE 11L TIRAJ NATURAL GN -GPL

UN PRODUS EXCELENT,CARE NECESITA ATENTIA DUMNEAVOASTRA..cel mai mic pret490,00

ACEST INSTANT DISPUNE DE O GARANTIE DE 2 ANi SI O DURATA DE VIATA DE 10 ANI.GARANTIA SE DERULEAZA DE LA DATA PUNERII IN FUNCTIUNE DAR NU MAI TARZIU DE 2 LUNI DE LA ACHIZITIONARE.


INSTANTUL CALORE PERMITE UTILIZATORULUI OBTINEREA APEI CALDE IMEDIAT,PRIN SIMPLA DESCHIDERE A ROBINETULUI DE APA CALDA,CE DECLANSEAZA APRINDEREA GAZULUI METAN(GPL) AUTOMAT.LA INCHIDEREA ROBINETULUI DE APA CALDA,FLACARA SE STINGE.


INSTANTUL FUNCTIONEAZA SI LA DEBITE SI PRESIUNI SCAZUTE ALE APEI DIN RETEA.


IN CAZUL STINGERII FLACARII DIN DIVERSE MOTIVE,ALIMENTAREA CU GAZ SE INTRERUPE AUTOMAT IMPIEDICAND PRODUCEREA SCURGERILOR DE GAZE.


IN CAZUL CRESTERII PRESIUNII APEI IN TIMPUL UTILIZARII ,APA VA FI EVACUATA PRIN SUPAPA DE SIGURANTA ,PROTEJAND ASTFEL INSTANTUL CAT SI UTILIZATORUL.


INSTANTUL ESTE ECHIPAT CU DISPOZITIV DE PROTECTIE LA SUPRAINCALZIRE EVITANDU-SE ATAT ARDEREA IN LIPSA APEI ,CAT SI INCALZIREA EXCESIVA A APEI.


IN CAZUL FLUCTUATIILOR PRESIUNII LA RETEAUA DE ALIMENTARE CU APA ,IN TIMPUL UTILIZARII, INSTANTUL PASTREAZA RELATIV CONSTANT DEBITUL APEI CALDE FURNIZATE.


Pentru a se asigura functionarea optima a instantului,sursa de apa trebuie sa se alimenteze cu un minim de presiune de 0,002 MPa. Se recomanda instalarea robinetului de apa rece cat mai aproape de instant,pentru facilitarea intretinerii. Amplasarea instantului se face la cel putin 50 cm distanta de imbinare peretilor laterali si tavan,departe de orice sursa de incalzire ,combustibil sau alte obiecte ce pot cauza incendiu sau stingerea flacarii. Montati instantul la o inaltime adecvata pentru a putea urmari arderea ,la aproximativ 1,5 m de la podea. Pentru a utiliza GPL pe acest instant ,se recomanda instalarea de catre personalul specializat a tevilor de gaz ,a racordurilor etc. ,asigurandu-se astfel presiunea normala de functionare ,de 2,8KPa. INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE Ori de cate ori folositi aparatul de incalzire instantanee a apei ,asigurati-va ca exista o buna ventilatie in in

 
Alte produse din categorie