Calorifere PURMO otel Calorifer/Radiator otel PURMO C22 600X400 , 684 W. Calorifer/Radiator otel PURMO C22 600X400 , 684 W.
Calorifer/Radiator otel PURMO C22 600X400 , 684 W.
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home /  Calorifere PURMO otel /  Calorifer/Radiator otel PURMO C22 600X400 , 684 W.
Accesorii si componente hidrofor Accesorii si componente hidrofor Pompe Apa Pompe Apa Pompe Submersibile Pompe Submersibile Centrale in condensare Centrale in condensare Pompa ridicare presiune PROSOLAR Pompa ridicare presiune PROSOLAR Instant apa calda Instant apa calda Hidrofoare Hidrofoare Vas expansiune (Bazin) Hidrofor, incalzire Vas expansiune (Bazin) Hidrofor, incalzire Calorifer Vertical otel Vonova VOGEL-NOOT Calorifer Vertical otel Vonova VOGEL-NOOT Termostate de camera Termostate de camera Calorifer COPA otel Calorifer COPA otel Calorifer Vertical Copa Konveks otel Calorifer Vertical Copa Konveks otel Calorifere PURMO otel Calorifere PURMO otel Calorifer PURMO otel atipice , Inaltime H 300 Calorifer PURMO otel atipice , Inaltime H 300 Calorifer PURMO otel atipice , Inaltime H 500 Calorifer PURMO otel atipice , Inaltime H 500 Calorifer PURMO otel atipice , Inaltime H 900. Calorifer PURMO otel atipice , Inaltime H 900. Calorifer/Radiator Ferroli otel Calorifer/Radiator Ferroli otel Calorifer KERMI otel Calorifer KERMI otel Calorifer KERMI otel atipice Calorifer KERMI otel atipice Calorifer Portprosop FERROLI Baie Calorifer Portprosop FERROLI Baie Calorifere/Radiatoare Aluminiu Calorifere/Radiatoare Aluminiu Calorifer(Radiator) portprosop baie ATOS Calorifer(Radiator) portprosop baie ATOS Boilere Electrice Boilere Electrice Boiler Termoelectric Boiler Termoelectric Incalzire prin pardoseala Incalzire prin pardoseala Pompe recirculare Pompe recirculare Teava PHD si Fitinguri Teava PHD si Fitinguri STATII DEDURIZARE STATII DEDURIZARE Apometre Apometre UPS pentru Centrale Termice UPS pentru Centrale Termice Ventil termic protectie cazan Ventil termic protectie cazan Stabilizator monofazic de tensiune Stabilizator monofazic de tensiune Filtre Apa si Antimagnetita Filtre Apa si Antimagnetita Robineti Instalatii Robineti Instalatii RIGOLE dus GEHLER RIGOLE dus GEHLER Accesorii Centrale Accesorii Centrale Centrale Electrice Centrale Electrice Portprosop Radiator baie Portprosop Radiator baie

Calorifer/Radiator otel PURMO C22 600X400 , 684 W.

Pret: 23500 lei cu TVA
 
Relatii clienti si comenzi telefonice

0725592002

nidax1998@yahoo.com
Producator:   PURMO
Cod produs:   P400

Calorifer/Radiator PURMO  22  600X400 , 684 W.

Livrari doar in Bucuresti.

Produs in POLONIA .
Putere termica:75/65/20C-684W.
Putere termica(condensare):55/45/20c-343w.

Radiatoarele -panou PURMO COMPACT cu panouri de incalzire profilate si cu elemente de convectie.
Sunt prevazute cu protectii laterale si cu protectie superioara tip gratar.Patru racorduri cu filet interior G 1/2 care permit racordarea la dreapta sau la stanga.

Descriere produs

Date Tehnice.

Material -tabla de otel de calitate superioara de ambutisare adanca cu continut scazut de carbon laminata la rece FePO1 conform EN 10130.
Grosimea nominala a tablei -panou de incalzire-1.25 mm, elemente de conventie-0.50 mm.
Distanta intre canalele verticale cu apa -33.3 mm.
Racorduri 4xG1/2 laterale.
Presiunea de lucru- 10 bar
Temperatura maxima - 110*C
Presiunea de proba- 13 bari
Culoare alba RAL 9016 .

Accesorii- dispozitiv de fixare,dop, ventil de aerisire in dotare.

RANDAMENT ENERGETIC.Randamentul energetic total al cladirilor incalzite cu radiatoare este excellent.

Radiatoarele Purmo reactioneaza rapid la comenzile de temperatura,cu pierderi mici de caldura.Radiatoarele Purmo pot functiona cu agent termic la temperaturi scazute.Dimensiunile din prezent ale radiatoarelor Purmo pot satisface si cerintele viitoare ,chiar in conditiile unor temperaturi foarte joase ale sistemului.Eficienta surselor de caldura in cladirile bine izolate este mai ridicata in cazul radiatoarelor Purmo decat in cazul incalzirii in pardoseala.Cand se iau in calcul realitatile de ansamblu,in cladirile cu consum energetic redus,sistemul de incalzire cu radiatoare de joasa temperatura este o solutie mai eficienta decat incalzirea prin pardoseala si adesea are un randament energetic sporit,chiar cand se folosesc pompe de caldura ca sursa de energie.

FLEXIBILITATE.Incalzirea cu radiatoare Purmo este independent de sursa de energie ;se pot folosi toate sursele de energie,inclusiv cele regenerabile.Intr-un system de incalzire de temperatura joasa ,se poate folosi acelasi agent termic de incalzire atat pentru radiatoare,cat si pentru sistemul prin pardoseala;combinatia radiatoare si incalzire in pardoseala.Radiatoarele Purmo sunt concepute pentru a functiona zeci de ani si au costuri de intretinere minime.

 

GAMA COMPLETA DE PRODUSE PURMO

 

RADIATOARE PANOU.

 

Caloriferele panou din otel Purmo sunt concepute pe principiul durabilitatii, al frumusetii si al elegantei.sunt disponibile in mai multe tipuri si dimensiuni,atit in varianta profilata cat si in cea plana.Varietatea modelelor asigura posibilitatea de racordare laterala ,racordare inferioara,iar mai nou si cu racordare inferioara mediana.In varianta speciala, radiatoarele pot fi utilizate in spatii cu cerinte igienice sporite.In varianta standard ,radiatoarele sunt vopsite in culoarea RAL dar ,la cererea clientului ,acestea pot fi livrate si in alte culori din variata paleta de culori noi metalizate

 

PURMO PLAN/ RAMO,ELEGANTA LINIARA.

 

Placa frontal neteda ,amplasata pe placa de baza la radiatoarele panou Purmo plan ,permite obtinerea unui efect de finisare estetic,fara a pierde in acelasi timp din puterea termica .In afara inaltimilor standard puteti sa utilizati de asemenea radiatorul PLAN a carei inaltime este adaptabila la instalatiile vechi cu radiatoarele din fonta.Cu design simplist si gama larga de culori ,cu posibilitatea de prindere pe perete sau cu suporti de pardoseala aceste radiatoare se potrivesc atat interioarelor clasice ,cat si cele modern.

 

PURMO VERTICAL,CALDURA PE INALTIME.

 

Radiatorul vertical PURMO cu placa frontal profilata se adreseaza celor care prefer stilul clasic al surselor de incalzire ,acest model prezentand in plus avantajul major de a nu ocupa foarte mult loc pe perete .Radiatoarele PURMO Vertical sunt disponibile pentru sistemele monotubulare sau bitubulare ,cu conditia ca bransarea sa fie in partea inferioara.Exista si posibilitatea de bransare la partea  superioara.

 

PURMO SANTORINI ,RAFINAMENT IN ORICE BAIE.

 

Radiatoarele pentru baie de la Purmo ,luminoase ,elegante si sofisticate, sunt elemente decorative deosebite pentru orice baie dar si bucatarie sau hol.Din aceasta gama ,caloriferul PURMO Santorini se distinge prin linia simpla ,ce confera radiatorului un aspect clasic,mereu la moda.Radiatorul este realizat in tehnologie ;on;cu colectoare orizontale amplasate pe colectoare vertical.

 

Modelul este disponibil cu racorduri laterale la dreapta sau stinga.

 

BENEFICII

 

Rezultatele sunt clare,cand functioneaza impreuna cu sistemele de incalzire moderne bazate pe agent termic,radiatoarele ofera urmatoarele avantaje:

 

Randament energetic;ele reactioneaza rapid la controlul termic ,cu pierderi mici de caldura ,si pot functiona la temperaturi joase ale agentului termic.

 

Independenta fata de sursa de energie;ele se pot folosi cu toate sursele de energie ,inclusive cele regenerabile.

 

Confort termic;senzatia placuta de caldura ,la care se adauga posibilitatea de a regla temperaturile usor,rapid si précis.

 

Aspect atractiv;radiatoarele moderne confera design estetic si ambianta placuta oricarei incaperi.

 

Functionare fiabila-un sistem corect proiectat ,cu o instalatie de buna calitate ,nu necesita practic nici un efort de intretinere ...

 

Durata de viata indelungata-un sistem durabil care foloseste radiatoare purmo permite un ciclu de viata de citeva decenii si este foarte eficient din punct de vedere al costurilor,acestea reducindu-se pe parcursul ciclului de viata.

 

Flexibilitate la instalare-caloriferele PURMO si alte componente din sistem se pot inlocui usor cind este nevoie-in timpul unei renovari de exemplu.

 

Functionare silentioasa-daca sunt dimensionate corect si instalate corespunzator ,radiatoarele PURMO sunt complet silentioase.

 

Flexibilitate -o caracteristica esentiala a incalzirii cu radiatoare.de exemplu cind se modifica pretul sau disponibilitatea surselor de energie,agentul termic din sistem se poate incalzi prin alte mijloace .

 

Incalzirea cu radiatoare PURMO este flexibila si in cea ce priveste caldura emisa,aceasta reglare si reactia rapida la comenzi asigura utilizarea productive a aporturilor suplimentare de caldura; in conformitate cu cerintele reale privind caldura.

 

Radiatoarele PURMO ofera si flexibilitate la proiectare si constructie.

 

Toate sursele de caldura,inclusiv caloriferele ,emit caldura in doua forme fizice:
         1.CALDURA RADIANTA SI 2. CONVECTIE.

 

1.Caldura Radianta,mai simplu spus miscarea caldurii de pe suprafetele mai calde pe suprafetele mai reci,este o forma de transfer rapid.

 

2.Convectia,pe de alta parte ,inseamna incalzirea aerului care trece peste suprafetele calde.Prin natura ei,caldura de convectie necesita mai mult timp pentru miscarea aerului si egalizarea temperaturii camerei.

 

Cel mai bun loc de asezare a radiatoarelor este sub fereastra,important este faptul ca se reduc astfel pierderile de caldura prin stratificarea temperaturii aerului.

 

Instalarea radiatoarelor pe peretii interiori este si ea posibila si uneori avantajoasa ,in special daca spatiul de sub fereastra este prea mic.Totusi din punct de vedere al randamentului energetic ,aceasta pozitionare nu este ideala ,pentru ca pierderile de caldura din cauza stratificarii pot fi semnificative.

 

Radiatoarele PURMO verticale si orizontale instalate pe peretii interiori sau de-a lungul ferestrelor ofera insa o senzatie placuta de caldura la trecerea pe linga ele.Aceste tipuri de amplasari au uneori si o functie decorativa.

 

Caldura combinata cu radiatoare PURMO si incalzirea in pardoseala.

 

Intr-un sistem de incalzire joasa ,se poate folosi acelasi agent termic atit pentru radiatoare Purmo,cit si pentru sistemul de incalzire in pardoseala .

 

In mod normal,este foarte simplu  de folosit circuitul radiatorului de temperatura joasa pentru a adauga incalzire sub podea ,in special in baile din cladirile eficiente din punct de vedere energetic.

 

Radiatoarele PURMO asigura confort in multe feluri-climat interior confortabil si uniform,cu temperaturi minime,sursa de caldura vizibila,previne arderea particolelor de praf-fara mirosuri neplacute,fara reziduri,pot fi atinse fara risc,asigura confort termic.

 

RADIATOARELE PURMO SUNT CELE MAI BUNE........

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alte produse din categorie