Filtre Apa si Antimagnetita Filtru Antimagnetita 3/4 TurboMag - PL(MINI) Filtru Antimagnetita 3/4 TurboMag - PL(MINI)
Filtru Antimagnetita 3/4 TurboMag - PL(MINI)
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home /  Filtre Apa si Antimagnetita /  Filtru Antimagnetita 3/4 TurboMag - PL(MINI)
Presostate Presostate Pompe Apa Pompe Apa Pompe Submersibile Pompe Submersibile Centrale in condensare Centrale in condensare Pompa ridicare presiune PROSOLAR Pompa ridicare presiune PROSOLAR Instant apa calda Instant apa calda Hidrofoare Accesorii Hidrofoare Accesorii Vas expansiune (Bazin) Hidrofor, incalzire Vas expansiune (Bazin) Hidrofor, incalzire Calorifer Vertical otel Vonova VOGEL-NOOT Calorifer Vertical otel Vonova VOGEL-NOOT Termostate de camera Termostate de camera Calorifer COPA otel Calorifer COPA otel Calorifer Vertical Copa Konveks otel Calorifer Vertical Copa Konveks otel Calorifere PURMO otel Calorifere PURMO otel Calorifer PURMO otel atipice , Inaltime H 300 Calorifer PURMO otel atipice , Inaltime H 300 Calorifer PURMO otel atipice , Inaltime H 500 Calorifer PURMO otel atipice , Inaltime H 500 Calorifer PURMO otel atipice , Inaltime H 900. Calorifer PURMO otel atipice , Inaltime H 900. Calorifer/Radiator Ferroli otel Calorifer/Radiator Ferroli otel Calorifer KERMI otel Calorifer KERMI otel Calorifer KERMI otel atipice Calorifer KERMI otel atipice Calorifer/Radiator Portprosop Baie Calorifer/Radiator Portprosop Baie Calorifere/Radiatoare Aluminiu Calorifere/Radiatoare Aluminiu Calorifer(Radiator) portprosop baie ATOS Calorifer(Radiator) portprosop baie ATOS Boilere Electrice Boilere Electrice Boiler Termoelectric Boiler Termoelectric Incalzire prin pardoseala Incalzire prin pardoseala Pompe recirculare Pompe recirculare Teava PHD si Fitinguri Teava PHD si Fitinguri STATII DEDURIZARE STATII DEDURIZARE Apometre Apometre UPS pentru Centrale Termice UPS pentru Centrale Termice Ventil termic protectie cazan Ventil termic protectie cazan Stabilizator monofazic de tensiune Stabilizator monofazic de tensiune Filtre Apa si Antimagnetita Filtre Apa si Antimagnetita Robineti Instalatii Robineti Instalatii RIGOLE dus GEHLER RIGOLE dus GEHLER Accesorii Centrale Accesorii Centrale Centrale Electrice Centrale Electrice Portprosop Radiator baie Portprosop Radiator baie Accesorii si componente hidrofor Accesorii si componente hidrofor

Filtru Antimagnetita 3/4 TurboMag - PL(MINI)

Pret: 22000 lei cu TVA
 
Relatii clienti si comenzi telefonice

0725592002

nidax1998@yahoo.com
Cod produs:   TM 3/4

Filtru Antimagnetita 3/4  TurboMag - PL, 25 ani garantie.

Produs in Italia.

Descriere produs

•Filtrul antimagnetita TurboMag are rolul de a scoate din circuitul incalzirii centrale toate rezidurile care pot afecta buna functionare a pompei , robinetilor si schimbatorului de caldura.

•Pentru a nu se defecta centrala din pricina rezidurilor este foarte necesara instalarea unui filtru antimagnetita TurboMag , asadar fara filtru antimagnetita centrala s-ar infunda depasind cu mult costurile de reparatii ale centralei in comparatie spre exemplu cu un filtru antimagnetita TurboMag (225 lei) , de o calitate foarte buna cu o garantie de 25 ani.

•Asadar la montarea unei centrale recomandam instalarea unui filtru antimagnetita.

         Utilizare.

• Filtrul TurboMag este proiectat pentru a fi instalat pe centrale de incalzire cu scopul de a elimina impuritatile care circula in conducte si care reprezinta un potential pericol pentru instalatiile insasi.Acest filtru antimagnetita poate indeparta atat resturile de namol sau nisip , prin intermediul unei site din otel inoxidabil , cat si cele mai mici reziduri feroase datorita unui magnet puternic aflat in interior.Impuritatile astfel separate pot fi ulterior eliminate prin deschiderea dispozitivului de evacuare a filtrului si indepartind in acelasi timp magnetul.

•Dimensiunile compacte permit instalarea filtrului separator de namol in spatii inguste.Functionarea este intuitiva si pierderile de sarcina sunt in mod considerabil reduse.

             Functionare.

• Apa intra in filtrul antimagnetita prin interiorul sitei cilindrice si este supusa actiunii magnetului puternic detasabil plasat in interior.In acest fel particolele de dimensiuni mai mari din reteaua de apa sunt blocate si vor fi depozitate pe partea de jos a filtrului, in timp ce impuritatile feroase raman blocate pe suprafata magnetica pana cand magnetul este indepartat pentru curatare.

              Montajul.

•TurboMag a fost conceput pentru protectia instalatiilor termice si pentru ca filtru antimagnetita sa fie cat mai eficient trebuie sa fie instalat de preferinta pe returul instalatiei de incalzire.

•Pentru o functionare corecta filtru antimagnetita trebuie montat exclusiv pe instalatiile care sunt realizate in deplina conformitate cu reglementarile in vigoare , iar tevile instalate inainte de filtru amtimagnetita separator de namol sa fie curate si fara corpuri straine.

•Filtrul antimagnetita trebuie sa fie instalat astfel incat sa asigure un spatiu adecvat pentru efectuarea operatiilor de intretinere.

•Se recomanda cu precadere dotarea instalatiei de filtrare cu un sistem by-pass care sa permita separarea filtrului TurboMag in caz de nevoie.

                Intretinere.

• O intretinere corecta si in timp util este esentiala pentru a asigura buna functionare a filtrului antimagnetita si mentinerea gradului de performanta adecvat.Filtrul antimagnetita necesita anumite interventii periodice , la intervale care urmeaza a fi stabilite in functie de calitatea apei in circulatie si de starea instalatiilor dupa cum urmeaza:

    -purjarea , curatrea periodica efectuata prin deschiderea dispozitivului de scurgere , inchis cu un dop , si indepartand magnetul prin desurubare si scoaterea acestuia din carcasa. Cand toate impuritatile au fost eliminate , se repozitioneaza magnetul si se pune la loc dopul la dispozitivul de scurgere.

    -curatarea , spalarea atenta a elementului de filtrare care trebuie efectuata prin deschiderea filtrului , scoaterea cartusului si trecerea prin acesta a unui jet jet de apa in sens opus celui de functionare normala.

    -inlocuirea elementului filtrant la cel putin 24 luni.

•Filtrul antimagnetita trebuie protejat de ger si de intemperii si de asemenea , trebuie evitat contactul cu alte lichide decat apa.

                Norme de referinta.

Filtru antimagnetic este realizat in conformitate cu dispozitiile stabilite de urmatoarele standarde:

•Directiva Europeana : 97/23/EC

•Standarde Europene si declaratie de conformitate:SREN ISO / CEI 170050-1/2010, SREN ISO /CEI2/2005

•Compatibilitate electromagnetica : 2004/ 1008/EEC.

 

Corp

Polipropilena Plstica 30%

Racorduri si dopuri

Alama CW 617 N UNI EN 12165

Element Filtrant

Sita metalica din inox Aisi 304

Etansare

EPDAM 70 sh

Magnet

NEODIM

Compatibilitate chimica

Apa,Apa si Glicol

Presiune maxima admisa

3 bar

Temperatura de lucru

0° C-90° C

Grad de filtrare

800 µm

Conexiuni

G ¾” MF UNI-EN-ISO 228

Kv (Debit Dp 1 bar)

5.4m³

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alte produse din categorie