Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home Teava de cupru si fintinguri teava de cupru 15 x0,7
Poza teava de cupru 15x0,7

teava de cupru 15 x0,7

Cod produs:   15/7
Pret:   1000lei cu TVA
Contact: 0727 766592 |0767833505   Email: nidax1998@yahoo.com
Descriere teava de cupru 15 x0,7

pe stoc

Cuprul este un material natural - a fost utilizat la confectionarea veselei, tevilor, rezervoarelor de apa, de-a lungul mileniilor. Deoarece cuprul are proprietati bacteriostatice, previne raspandirea bacteriilor si organismelor virale in sistemele de alimentari cu apa.
Produsele din cupru sunt testate din punct de vedere stiintific, fiind certificate calitativ in toata lumea.Tuburile si fitingurile din cupru pot fi utilizate in orice segment al instalatiilor sanitare si de incalzire. Popularitatea cuprului consta in combinarea unica a proprietatilor sale avantajoase. Acest material este capabil sa reziste la temperaturi extreme, fara sa sufere modificari sau degradari. Cuprul este rezistent la coroziune si la presiunea apei. Nu arde, nu isi schimba structura si rezistenta in medii cu temperaturi ridicate, garantand functionarea de lunga durata. in plus, cuprul confera protectie excelenta impotriva contaminarilor provenite din alimentarea cu apa a gospodariilor. Prin cupru nu se trece! Nu trec fluidele, bacteriile, oxigenul, radiatiile ultraviolete, nu trece nimic.
Cuprul nu absoarbe substantele organice si nu cedeaza la actiunea acestora.

Cuprul este durabil, este dur, rezista socurilor, deci tuburile si fitingurile din cupru garanteaza buna functionare a instalatiilor pentru multe decenii. Cuprul poate fi reciclat complet, fara degradarea calitatii, cu avantaje de protectie a mediului si al sectorului de instalatii.
Clientii profita si ei: cladirile lor in care se executa instalatii din cupru, devin mai valoroase, si din ce in ce mai multi clienti doresc sa aiba numai materiale naturale in cladiri. Astfel cei carora le pasa de mediul inconjurator, au garantia conservarii resurselor naturale prin utilizarea cuprului. Utilizarea cuprului previne orice impact negativ asupra naturii, fiind vorba despre un material reciclabil integral.

 
Alte produse din categorie