Centrale pe peleti Termosemineu pe peleti Fornello PRIMO Ivory 30 kw, complet echipat pentru incalzire Termosemineu pe peleti Fornello PRIMO Ivory 30 kw, complet echipat pentru incalzire
Termosemineu pe peleti Fornello PRIMO Ivory 30 kw, complet echipat pentru incalzire
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home /  Centrale pe peleti /  Termosemineu pe peleti Fornello PRIMO Ivory 30 kw, complet echipat pentru incalzire
Centrale in condensare Centrale in condensare Centrale pe peleti Centrale pe peleti Centrale lemne Centrale lemne Instant apa calda Instant apa calda Centrale lemn cu gazeificare Centrale lemn cu gazeificare Centrale electrice Centrale electrice Calorifer/Radiator otel Ferroli Calorifer/Radiator otel Ferroli Calorifer Otel Vertical Vonova VOGEL-NOOT Calorifer Otel Vertical Vonova VOGEL-NOOT Calorifer Portprosop FERROLI Baie Calorifer Portprosop FERROLI Baie Calorifer(Radiator) portprosop baie ATOS Calorifer(Radiator) portprosop baie ATOS Calorifere otel PURMO Calorifere otel PURMO Calorifer otel COPA Calorifer otel COPA Calorifer Vertical Copa Konveks Calorifer Vertical Copa Konveks Calorifere otel KERMI GERMANIA Calorifere otel KERMI GERMANIA Calorifere otel KERMI atipice Calorifere otel KERMI atipice Calorifere otel AIRFEL-atipice Calorifere otel AIRFEL-atipice Calorifere/Radiatoare Aluminiu Calorifere/Radiatoare Aluminiu Boilere Electrice Boilere Electrice Boiler Termoelectric Boiler Termoelectric Incalzire prin pardoseala Incalzire prin pardoseala Hidrofoare Hidrofoare Pompe Apa Pompe Apa Pompe Submersibile Pompe Submersibile Pompe recirculare Pompe recirculare Pompa ridicare presiune PROSOLAR Pompa ridicare presiune PROSOLAR Vas expansiune (Bazin) Hidrofor ,incalzire Vas expansiune (Bazin) Hidrofor ,incalzire Teava de PPR si fitinguri Teava de PPR si fitinguri Accesorii-Componente Hidrofor Accesorii-Componente Hidrofor Teava PHD si Fitinguri Teava PHD si Fitinguri Teava de cupru si fintinguri Teava de cupru si fintinguri Teava si fitinguri din PVC Teava si fitinguri din PVC STATII DEDURIZARE FERROLI STATII DEDURIZARE FERROLI Termostate de camera Termostate de camera Apometre Apometre UPS Centrale Termice UPS Centrale Termice Ventil termic protectie cazan Ventil termic protectie cazan Stabilizator monofazic de tensiune Stabilizator monofazic de tensiune Filtre Apa si Antimagnetita Filtre Apa si Antimagnetita Robineti Instalatii Robineti Instalatii RIGOLE dus GEHLER RIGOLE dus GEHLER Accesorii Centrale Accesorii Centrale

Termosemineu pe peleti Fornello PRIMO Ivory 30 kw, complet echipat pentru incalzire

Pret: 8.00000 lei cu TVA
 
Relatii clienti si comenzi telefonice

0727 766 592

nidax1998@yahoo.com
Cod produs:   Fornello Royal Ivory 30 kw

Termosemineu pe peleti Fornello PRIMO Ivory 30 kw, complet echipat pentru incalzire
Termosemineul este echipat cu pompa de circulatie,vas de expansiune,supapa de siguranta ,buncar pentru peleti de 25 KG

Descriere produs

Termosemineu pe peleti Fornello PRIMO Ivory 30 kw, complet echipat pentru incalzire

Termosemineul pe peleti Fornello Royal 30 kw poate asigura incalzirea in toata casa. Pe langa aspectul placut si designul frumos, aceasta soba poate functiona ca o centrala termica pentru ca se poate racorda la calorifere.
Are un rezervor de peleti ce trebuie umplut periodic.

Autonomia la centrala pe peleti variaza in functie de izolatia casei, temperatura exterioara si alti factori ajungand la intervale cuprinse intre 15 pana la 36 ore.
Pentru o functionare buna trebuie folositi peleti de inalta calitate cu diametru de 6 mm, care sunt arsi cu un consum de 0,8 /- 3 kg/h in functie de treapta in care functioneaza.
Cosul pentru evacuarea gazelor arse are racordul de 80mm la soba si trebuie scos in exteriorul cladirii.
Un grad sporit de confort este asigurat de functionarea automata si programarea saptamanala.
Astfel soba pe peleti poate merge automat fara sa intervi asupra ei si poate fi programata sa porneasca si sa se opreasca.
Cu ajutorul telecomenzii poti creste temperatura de ambianta stand confortabil pe fotoliu, fara sa trebuiasca sa te deplasezi.
 
Descriere si avantaje centrala pe peleti:
 
 
• Produs din gama ecologica pentru functionare cu peleti
• Fara risc de intoxicare 
• Sistem controlat electronic 
• Autoaprindere 
• 5 trepte de reglare a vitezei de ardere 
• Functioneaza in circuit inchis 
• Control pentru temperatura camerei 
• Sertar de cenusa mare pentru curatare saptamanala 
• Program de lucru saptamanal
 
Cum setezi temperatura la soba pe peleti
 
Se poate seta temperatura de la panoul de control si se poate face programare saptamanala sau se poate seta sau modifica temperatura manual. 
 
Telecomanda pentru soba termosemineu pe peleti este un accesoriu inclus care face foarte confortabila operarea ei si posibilitatea de comanda de la distanta pentru setarea puterii de ardere dorita.
 
Intretinerea si curatarea Zilnic:
 
Se aspira reziduurile din vasul de ardere si camera de combustie.
Cu un vatrai se curata gaurile din vasul de ardere.
Din cenusar se aspira cenusa depusa.
Nota:
Foloseste un aspirator corespunzator cu un container special pentru a aduna cenusa. Saptamanal: Sertarul de cenusa se verifica si se goleste de 12 ori pe saptamana.
Se scoate sertarul si se goleste.
Zona de langa el se aspira si se monteaza inapoi sertarul.
Intretinerea si curatarea se face cu soba pe peleti oprita sau deconectata de la electricitate.
Pentru a face curat repede si usor la soba pe peleti sau la semineu poti folosi un aspirator de cenusa.
 
Incarcarea cu peleti
Cand alimentati soba cu peleti nu sprijiniti sacul pe soba.
Peletii trebuie transportati si stocati in locuri uscate.
Daca intra in contact cu umiditatea, lemnul peletilor se umfla si devine inutilizabil. Concluzie:
Aceasta soba pe peleti este o varianta foarte confortabila si economica.
Daca ai o casa de vacanta, o poti folosi pentru a incalzi toate camerele cu ajutorul caloriferelor pe care le legi la ea.
Iar peletii ii poti cumpara de la magazinele de bricolaj atunci cand pleci in concediu. Mai sunt si alte avantaje de care sa tii cont.
Pentru o soba termosemineu pe peleti nu-ti trebuie camera tehnica.
O poti monta in una din camerele unde ai acces la cosul de fum.
Nu ocupa atat de mult spatiu precum un cazan pe peleti, are telecomanda, se poate programa, este usor de folosit de oricine.
 


Alte produse din categorie